onsdag 9. september 2009

Valg

Når en av lederne for den rød/grønne regjeringen engang i fremtiden dør, kommer han til paradiset, der blir han møtt av St. Peter som forsiktig hilser han velkommen. Han taker pent og sier at han regnet med og havne her. Så slipp meg inn.
Det var faktisk litt uklart hvem som skulle få tak i deg, så vi inngikk faktisk en avtale med Djevelen om at du skulle få lov til å velge selv hvor du vil tilbringe evigheten.
Du tilbringer et døgn i helvete og et døgn i himmelen, så kan du velge selv hvor du vil tilbringe evigheten.

St.Peter viste han en heis som gikk rett til helvete. Djevelen tok godt imot der nede og de befant sig på en gigantisk golfbane. Flere av hans gamle parti- og regjeringskamerater var der. Banen var perfekt og lettkledde jenter serverte forfriskninger.

Før han visste ordet av det var døgnet over og han tok heisen tilbake til himmelen.
Der oppe fikk han utdelt englevinger og en harpe. Resten av dagen gikk han fra sky til sky, hørte fuglesang og spiste fersk frukt.

Han ble sliten av harpe spillet og savnet sine gamle kamerater. Og ga St.peter beskjed om at han ville tilbringe evigheten i helvete. Han gikk inn i heisen og trykte på knappen til helvete.

Når døren gikk opp denne gang var golfbanen borte og det eneste han så var mennsker som vred seg i smerte på grunn av varmen der nede.

Han spurte Djevelen hvor golfbanen og de lettkledde damene som serverte forfriskninger var?

Djevelen svarte: forrige gang du var her var det valgkamp. Men nå har du tatt ditt valg

Skal du stemme i år da? Hva er det du brenner for når du skal velge parti?

1 kommentar:

pepperkverna sa...

Ypu made my day!! Håper historien er sann.....Hege